ПриватБанк відкрив свої відділення для івано-франківських школярів

У ході літніх шкільних канікул ПриватБанк відкрив свої двері для школярів Івано-Франківщини. Організовані банком екскурсії для дітей дозволять їм не тільки подивитися, як працюють банки, а й навчитися користуватися найсучаснішими послугами і технологіями.

На безкоштовні екскурсії в банк можна записатися в будь-якому відділенні банку в регіоні. Учасником цієї цікавої програми, яка проходить в рамках Національної програми фінансової грамостності ЮніорБанку, може стати будь-який школяр віком від 6 про 17 років.

"Сучасні діти набагато частіше батьків користуються смартфонами, йдуть в ногу з часом, - говорити керівник напряму “Юніорбанк” Марія Човган. - У нас у банку вони навчаться застосовувати цю техніку з користю для себе і відкриють багато цікавого, технології майбутнього, про які вони тільки чули ".

Крім можливості подивитися банк "зсередини", школярі зможуть отримати "дорослу" пластикову карту Юніора і підключитися до електронних сервісів банку. Також у програмі заплановані різноманітні цікаві вікторини, найактивніші учасники яких отримають цікаві подарунки від ПриватБанку.

Леся, 25.06.2013 09:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини