У Івано-Франківську відкрилось нове відділення ПриватБанку, яке працює в сучасному форматі

 ПриватБанк продовжує активне відкриття банківських відділень, які відтепер працюють у новому зручному форматі самообслуговування. Черги в банківські каси залишаються в минулому, в нових відділеннях будь-яку послугу можна отримати протягом декількох хвилин.

 Нове відділення відкрилося у Івано-Франківську, в ТЦ «Велес» і буде працювати 7 днів на тиждень!

 Просторі приміщення з сучасною технікою, універсальні фахівці і зручна система самообслуговування - нові відділення ПриватБанку дозволяють економити час і вирішувати свої питання коли є потреба.

 Для своїх клієнтів ПриватБанк розробив принципово новий формат обслуговування, який не має аналогів в Україні. Одні з перших сучасних банківських офісів з'явилися вІвано-Франківську. 

«Ми не поділяємо фахівців з професії, кожен з них універсальний, може надати клієнту будь-яку банківську послугу за кілька хвилин. Зазначу, що кожен співробітник пройшов спеціальне навчання і підтвердив свою кваліфікацію на індивідуальному тестуванні» - презентує нововведення Ігор Кочкодан, керуючий Івано-Франківською філією Приватбанку.

 Унікальність нового відділення в тому, що тепер клієнти можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу. Такий підхід суттєво економить час і виключає виснажливе очікування в чергах.

 У нових відділеннях виділені зони самообслуговування, де клієнтам покажуть, як швидко виконати будь-яку банківську операцію, безкоштовно навчать новим технологіям і можливостям.

Більше того, співробітники банку можуть проконсультувати з будь-якого питання, в тому числі, як швидко і зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому.

 Крім того, в Івано-Франківському регіоні працює 208 банкоматів і 206 терміналів самообслуговування.

 

Леся, 15.05.2013 09:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини