«Громадський форум» закликає людей до зброї

«Колектори – це напівбандитські угрупування, які можуть подзвонити вам о 7:00 в неділю і сказати, що ми прийшли описати ваше майно», — заявив активіст «Громадського форуму» Руслан Коцаба.

Пан Руслан запевняє, що з колекторами можна, і потрібно боротися, проте лише законними методами.

Зокрема, до законних методів, Руслан Коцаба відносить право користування особистою зброєю.

«Люди мають право користуватися особистою зброєю у випадку посягань колекторських структур», — сказав Руслан Коцаба.

Така заява одного з активістів «Громадського форуму» прозвучала під час акції протесту спрямованої проти свавільних дій банків.

Метою акції, за словами її організаторів, є рішучий протест проти дій окремих банків, які продовжують збільшувати відсоткові ставки на кредити.

Яскравим прикладом «знахабнілого» банку, на думку «громадівців» є «Приватбанк», який замість налагодження співпраці з громадянами в умовах кризового періоду, штовхає людей у боргову яму, підвищуючи ставки по кредитах та роблячи спроби відбирати у людей майно.

Наприкінці акції-протесту, мітингувальники вирушили до філії «Приватбанку», щоб напряму поспілкуватися з її керівництвом.

До громади вийшов керівник обласної філії «Приватбанку», Богдан Лесюк, який зобов’язався до найближчого понеділка розглянути можливість підписання Меморандуму про співпрацю.

old_editor, 25.02.2009 18:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини