В Івано-Франківську поховали бізнес та конституційні права

Активісти Народного Антикризового Спротиву, провели в Івано-Франківську акцію протесту.

Акція була цікава тим, що мітингувальники на борту вантажівки розмістили труну з написами «Конституційні права» та «Малий і середній бізнес».

Протестувальники заявили, що даний автомобіль, наприкінці мітингу, буде відправлено у напрямку президентської резиденції «Синьогора».

Віктор Неміш, голова обласного осередку «Антикризового спротиву», заявив, що фінансова криза створена штучно, і влада повинна нести пряму відповідальність за ситуацію, що склалася.

«Акція громадського протесту, є реакцією на антиконституційні рішення влади, що лобіюють інтереси банківських структур та обмежують свободу громадян, що опинилися у скрутному становищі», — заявив Віктор Неміш.

Протестувальники написали листа до Президента, Прем’єра, міського голови Івано-Франківська, губернатора та голови обласної ради, з вимогами в п’ятиденний термін відрегагувати на звернення, і прийняти конкретні рішення, для подолання даної ситуації — забезпечити суспільний спокій та впевненість у завтрашньому дні.

Якщо ж владні стурктури проігнорують дане звернення, мітингувальники погрожуть найближчої п’ятниці розбити біля будинку ОДА наметове містечко та оголосити безтермінове голодування.



old_editor, 25.02.2009 18:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини