Юрій Луценко: Я виконуватиму повноцінні функції міністра внутрішніх справ України

«Я прийняв для себе рішення в цей важкий кризовий період, абстрагуючись від політичної метушні, виконувати повноцінні функції міністра внутрішніх справ України», — заявив Юрій Луценко під час прес-конференції на «5 каналі».

«Якщо ви звернули увагу, в останні місяці я намагаюся не бути на телебаченні, не брати участь у ток-шоу і політичних, партійних дебатах», — сказав Юрій Луценко. І підкреслив, що вважає своїм завданням забезпечити повноцінну роботу МВС України: «щоб хоча б одне міністерство не займалося політичною метушнею у цій надзвичайно складній для України ситуації».

«Я вважаю, що заміни будь-кого з керівників міністерства, в тому числі і міністра, не призведуть до покращення криміногенної ситуації, а навпаки, дестабілізують міністерство, поставлять міліцію перед необхідністю чергових політичних ігрищ», — прокоментував Юрій Луценко питання щодо можливості кадрових змін у міністерстві внутрішніх справ.

«Звичайно це не означає, що не може бути прийнятим відповідне рішення уряду або парламенту», якщо в них знайдуться «бажаючі погратися у політику ціною стабільності у державі», — розвинув він свою думку і додав, що «готовий з розумінням поставитися» навіть до такого рішення.

«Але сподіваюся, що МВС продемонструвало всім здатність утримувати вуличну злочинність в рамках мінімальних у ті часи, коли політики довели країну до найглибшої за всі часи її існування фінансово-економічної та політичної кризи», — резюмував міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

old_editor, 24.02.2009 20:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини