«Тепловики»: заяви депутатів — це їх право

«Якщо «Теплокомуненерго» нездатне забезпечити івано-франківців теплом та гарячою водою, то його керівник повинен піди у відставку», — заявив в ефірі радіо «Західний полюс», депутат Івано-Франківської міської ради від фракції «Наша Україна» Сергій Борзов.

Взяти з цього приводу коментарі в директора «Теплокомуненерго» Арсена Блащука «Малакаві» не вдалося. Як повідомили в приймальні підприємства, Арсен Блащук перебуває у робочому відрядженні, тому поспілкуватися із журналістами не може.

«Робити такого роду заяви – повне право депутатів, — вважає помічник директора ВАТ «Теплокомуненерго» Василь Гунько, — Проте, дещо не в моєму рангу коментувати їх, оскільки вони беспосередньо стосуються мого керівництва».

За словами пана Василя, «тепловики» все ж намагаються вирішити «газову» ситуацію на користь населення — не зважаючи на обставини, мінімум тепла в батареї подано.

На переконання Василя Гунька, перш ніж щось заявити, слід зважити всі «за» і «проти».

«Фахівці «Європейського банку» назвали нас одним з кращих підприємств, і, напевно, вони не один раз подумали, перш ніж запропонувати нам кредитну лінію на оновлення газотранспортної системи», — підсумував Василь Гунько.





old_editor, 20.02.2009 20:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини