Михайло Вишиванюк: Маємо зробити усе від тих, хто нині живе, залежне, щоб більше ніколи не було воєн, в жодній країні чи на континенті

22 червня, в День скорботи, 72-ої річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр., у Меморіальному сквері, що на привокзальній площі обласного центру, зібралися представники духовенства різних конфесій, керівники влади - обласної державної адміністрації, міської ради, державні службовці, громадськість, щоб спільною щирою молитвою вшанувати пам′ять усіх загиблих у минулій війні з нацизмом.
Представники влади поклали вінки і квіти до Хреста пам′яті. Митрополит УГКЦ Володимир (Війтишин), владика Іосааф (УПЦ КП), священики відправили панахиду за невинно убієнними. 

У коментарі місцевим журналістам голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, зазначив: «Сьогодні, у такий світлий і водночас скорботний день на місце пам′яті прийшли небайдужі люди, ветерани і молодь, щоб схилити голови перед жертвами війни, перед незаперечним подвигом полеглих, незалежно від національності, віросповідання і обставин долі. Ми тут, аби не лише по-християнськи вшанувати їх світлу пам'ять, а щоб зробити усе від тих, хто нині живе, залежне, щоб більше ніколи не було воєн, в жодній країні чи на континенті. І приходитимемо на святі місця, до могил загиблих, померлих доти, доки нас носитимуть ноги». 


Леся, 24.06.2013 10:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини