Суд відправив водія-п’яницю за ґрати та позбавив його водійських прав

Івано-Франківський міський суд виніс вирок жителю Івано-Франківська, який керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоїв ДТП, в результаті якого двоє осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Під час проведення судового слідства, Івано-Франківським міським судом було з’ясовано, що восени минулого року, рухаючись в темну пору доби вулицею Коновальця у напрямку вулиці Січових Стрільців, 26-річний івано-франківець скоїв наїзд на двох пішоходів. Судом також було встановлено факт, що водій, який виявився винуватцем ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння та рухався на своєму транспортному засобі із перевищенням максимально допустимої швидкості.

Не впоравшись із керуванням (здійснюючи маневр обгону), підсудний разом зі своїм автомобілем вискочив на тротуар поблизу супермаркету «Вопак», де здійснив наїзд на двох пішоходів – хлопця та дівчину. В наслідок аварії обоє пішоходів потрапили до лікарні із переломами та тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся та просив суд його суворо не карати. Збитки потерпілим ним відшкодовано повністю.

Рішенням Івано-Франківського міського суду, водія-п’яницю засуджено до трьох місяців арешту та позбавлено права керувати транспортним засобом на строк 2 (два) роки.

Леся, 06.06.2013 10:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини