Справу Валентинівського стрілка передали у суд

15 червня в Івано-Франківському міському суді має розпочатися слухання справи Валентинівського стрілка, якого обвинувачують за статтями 115 частина 1 і стаття 15 Кримінального кодексу України - замах на вбивство. Розглядатиме справу суддя Лев Кишакевич.

Наскільки нам відомо Віктор Корягін не визнає своєї вини. Принаймні під час обрання по відношенню до нього міри запобіжного заходу він відмовився від дачі показань на підставі статті 63 Конституції України.

Затримали Віктора Корягіна 7 квітня, на свято Благовіщення, у місті Львів. Операцією керував безпосередньо начальник обласного карного розшуку Ігор Баб'юк. Зокрема, до затримання Корягіна залучили бійців спецпідрозділу «Беркут». 

Нагадаємо, 28-річний житель Івано-Франківська Віктор Корягін ввечері 14 лютого, в День святого Валентина, під час перепалки у місцевому нічному клубі "DJ cafe" вистрілив з пістолета з гумовими кулями в одну з відвідувачок закладу - 18-річну студентку-другокурсниця івано-франківського фізкультурного коледжу, відому футболістку Віку Пилипів

Стик

Леся, 04.06.2013 13:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини