Руслан Марцінків: «Міф зруйновано: Донецьк продемонстрував спротив проти режиму Януковича»

«Кількість учасників акції «Вставай Україно!» у Донецьку засвідчила беззаперечний факт: на Сході люди розчаровані у правлячому режимі Януковича ще більше, як на Західній та Центральній Україні. Міф зруйновано: Донецьк продемонстрував спротив проти режиму Януковича», - саме так зауважив народний депутат України, свободівець Руслан Марцінків після проведення акції «Вставай Україно!», що пройшов у Донецьку 31 травня.

Націоналіст наголошує, що така активність та чисельність громади чітко продемонструвала готовність до спротиву та бажання кращого для України. 

«Мітинг опозиційних сил показав, що Україна одна та єдина, і ті ідеї, які сповідує ВО «Свобода» та опозиція – цілком прийнятні і на Сході України. Чотири тисячі донеччан вийшли на вулицю та на всю Україну заявили про свою громадянську позицію. Чотири тисячі у Донецьку! І це попри всілякі спроби владного режиму залякати жителів, попри використання різноманітних технологій зірвати акцію, попри постійні спроби дискредитувати опозиційні сили через досить потужний ресурс, що зосереджений у їхніх руках – медіа. Але українці вже не ведуться на брехню, на провокації, на залякування. Народ прагне правди справедливості: національної, соціальної та історичної. І нема Сходу чи Заходу. Є одна Україна, єдина у всьому», - підкреслив Руслан Марцінків.

За словами свободівця Донецьк став таким собі рубіконом до прагнення повалити чинну бандитську владу, до готовності відстоювання кращого життя для України, і на переконання Руслана Марцінківа, українці цей рубікон перейшли, адже готовність повстати та разом визволятися з-під українофобського режиму Януковича – беззаперечно обіцяє нове майбутнє. 

Леся, 04.06.2013 14:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини