Бюджети західних областей не отримали за п’ять останніх місяці ні копійки для проведення ремонтів доріг - Романюк

Режим Партії регіонів Януковича-Азарова свідомо проводить політику тотального винищення соціально-економічного потенціалу Західної України.

Про це на своїй сторінці в «Фейсбуці» Написав депутат обласної ради Юрій Романюк.

За його словами, за повних п’ять  місяців 2013 року Західноукраїнські області не отримали з державного бюджету передбачені кошти на ремонт доріг державного та міжнародного значення.

«В країні правлячий режим сплановано і свідомо здійснює неадекватний перекос перенаправлення колосальних фінансових потоків лише у "свої" електоральні вотчини, з "ядерним електоратом" ПР.
Натомість, в Галицькі (Львівську, Івано-Франківську та Тернопільську) області зокрема, та Чернівецьку, Закарпатську, Волинську і Рівненську області загалом, НЕ надходять передбачені Бюджетом та урядовим розписом ("Укравтодору") грошові призначення, протягом всіх 5 місяців.
Тому, дороги державного та міждержавного значення ніхто не ремонтує. Бо місцеві облавтодори сидять на нулі»
, - пише Юрій Романюк.

Він вважає такі дії влади не тільки свідомими, але й чітко спланованими. Мета - знищення владою Януковича-Азарова соціально-економічного потенціалу всієї Західної України.

«Зрозуміло усім, що без транспортного сполучення, без комунікацій, жодний регіон розвиватися не може! Всі потоку ідуть лише в Донецьку, Луганську, Харківську області, Республіку Крим та трохи на Одещину! І все! Навіть Київ та Київська область, потерпають від блокування владою ПР відповідного фінансування більшості областей держави.
Всі гроші, зібрані з "паливного" збору, від продажу кожної літри пального, в межах 1,30 грн. цілеспрямовано повинні йти, у відповідних зібраних пропорціях, на фінансування ремонту доріг даних областей! Це - аксіома! Насправді, ПР та її очільники Янукович-Азаров, в ручному режимі, всупереч Бюджетному кодексу та Бюджету на 2013 рік, на власний розсуд перенаправляють, загалом близько 33 млрд.грн. (інформація за 2012 рік), куди лише їм особисто заманеться!
На Західну Україну, ці гроші за 5 місяців, ще не попали»
, - пише Юрій Романюк.

Леся, 04.06.2013 09:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини