Сьогодні - відкриті громадські обговорення змін до порядку встановлення домофонів

29 квітня 2013р. о 14.00 в приміщенні Українсько-Канадського СП «МБЕРІФ-Бізнес-Центр» (вул.Дністровська,26, ІІ поверх, зал засідань) відбудеться відкрите громадське обговорення (у формі круглого столу) проекту регуляторного акта: рішення міської ради «Про внесення змін у рішення міської ради від 22.08.2011р. №365-13 «Про порядок встановлення домофонів (дверей з домофонами) в під’їздах багатоквартирних житлових будинків м. Івано-Франківська)». Проект рішення передбачає визначення механізму надання дозволу мешканцями багатоквартирних житлових будинків на встановлення домофонів. Метою є усунення суперечностей окремих норм Положення до діючих нормативно-правових актів.

Розробник проекту рішення – департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради.

Відповідальна особа за проведення громадських слухань: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Руденко С.М.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись за адресою: вул. Незалежності 7, т.32212 або в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/, розділ «Доступ до публічної інформації» / «Проекти рішень».

Леся, 29.04.2013 09:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини