Чоловіка, який збував наркотики на території школи, посадили на п’ять років

Івано-Франківським міським судом винесено обвинувальний вирок раніше неодноразово судимому жителю Івано-Франківська, який на території однієї із шкіл обласного центру Прикарпаття торгував маковою соломкою та сильнодіючим лікарським засобом – метандієдоном.

Правоохоронці затримали даного наркоторгівця на території школи №17, що в Івано-Франківську, саме тоді коли він незаконно збував наркотичні засоби. Під час проведення обшуку, при ньому було вилучено понад 800 грам макової соломки та 43 таблетки метадієдону.

Під час судового слідства, Івано-Франківським міським судом було встановлено, що обвинувачений мешканець Івано-Франківська вчинив незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (макової соломки) у великих розмірах, збут особливо небезпечного наркотичного засобу у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів та незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут сильнодіючого лікарського засобу метадієдону.

Під час судового слідства підозрюваний свою вину визнав повністю та просив його суворо не карати.

Івано-Франківський міський суд, засудив «наркодилера» за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Враховуючи той факт, що підсудний вже був неодноразово судимий, судом було призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Тепер чоловік буде мати час аби подумати чи потрібні йому були ті «легкі гроші».

Леся, 24.04.2013 11:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини