Замість лобіювання виділення коштів на ремонт доріг, Чернега вирішив зайнятися питанням підвищення кваліфікації війтів

Народний депутат Роман Чернега, який пройшов у парламент разом з партією УДАР, активно у ВР відстоює позицію своєї партії. Зокрема, він був активним членом блокування парламентської трибуни, коли опозиція відстоювала питання персонального голосування.

Разом з тим, Роман Чернега був у січні «пійманий» на тому, що його карточка голосувала у той час, як сам депутат був відсутній у сесійній залі. Наприклад, 11 січня, за даними офіційного сайту ВРУ, він був відсутній у парламенті, проте його карточка голосувала проти відставки Арбузова та проти призначення Ігоря Соркіна на посаду голови НБУ.

З того часу, Чернега був ще раз помічений у не персональному голосуванні. Зокрема, за даними електронної реєстрації, він був відсутній у сесійній залі 19 березня, проте його карточка традиційно голосувала.

Протягом березня і початку квітня, Чернега зареєстрував лише один законопроект, який стосується підвищення кваліфікації сільських голів. Взагалі, законопроектів у нардепа  всього лише три (перших два стосувалися відміни депутатських пільг та відзначення річниці Галича). Так що особливою законотворчою діяльність, він не відзначається.

Хоча, нагадаємо, на прес-конференції в Івано-Франківську він обіцяв, що в першу чергу буде лобіювати інтереси Прикарпаття особливо в частині виділення коштів на ремонт доріг.

Окрім того, протягом березня-квітня від Чернеги не надходило жодного депутатського запиту. Проте він зумів двічі виступити в Раді.

 

Денис Тиняний

 

Леся, 10.04.2013 20:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини