У народного депутата Чернеги на прийомі частіше за все просили матеріальну допомогу на лікування дітей

У вівторок, 26 березня,народний депутат України, голова Івано-Франківської  обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка" Роман Чернега провів особистий прийом громадян у Галичі та Бурштині.

Більше 30 осіб, серед яких пенсіонери, малозабезпечені, вчителі, священики, прийшли до депутата.

В основному люди звертаються з проханням надати матеріальну допомогу на лікування, оздоровлення дітей. Освітян найбільше турбує стан шкіл, особливо у сільській місцевості. Так, у с. Крилос Галицького району дуже гостро постала проблема будівництва нової школи, оскільки приміщення існуючого навчального закладу визнано аварійним.

Бібліотечних працівників турбує відсутність книжок для дошкільнят та молодшого шкільного віку. Роман Чернега пообіцяв придбати книжки для діточок, які у квітні вперше підуть в Галицьку дитячу бібліотеку і стануть наймолодшими читачами району.

Кілька скарг надійшло на бездіяльність виконавчої служби. З приводу цього підготовлено депутатські звернення. «Багато питань виникає через відсутність системного підходу до вирішення місцевих проблем зі сторони центральної влади. Недофінансування, відсутність робочих місць, недостатня взаємодія різних рівнів та гілок влади – це тільки кілька прикладів незадоволення громадян», - зазначив народний депутат.

Після прийому громадян головний "ударівець" області обговорив ці та інші проблеми з керівництвом району та запропонував конкретні шляхи їх вирішення.

Леся, 27.03.2013 09:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини