На засіданні бюджетної комісії депутати обласної ради переймалися питаннями стану доріг області

22 березня 2013 року відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської  обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій, на якій було обговорене широке коло питань, починаючи з комплексної програми перспектив агропромислового комплексу та розвитку сільського та водного господарства, і закінчуючи питаннями розвитку та фінансування спорту.

Проте особливо жваву дискусію у депутатів Івано-Франківської обласної ради  викликали питання пов’язані зі станом доріг в області та закупівлею транспорту в межах регіональної цільової програми створення системи екстреної медичної допомоги. Зокрема, головуючий на засіданні бюджетної комісії, Юрій Бабій, виніс на обговорення питання, щодо стану об’їзної дороги в смт. Заболотів, та наголосив на незадовільному стані дорожнього покриття. А також, звернувся з проханням вжити невідкладних заходів для приведення дороги у придатний для користування стан.

Також, після обговорення питань фінансування культурно-мистецкого сектору, за пропозицією голови на розгляд  було винесено питання, щодо виділення коштів для закупівлі подіумів для безпечного  розміщення в Музеї мистецтв Прикарпаття творів Й.Г.Пінзеля, які щойно були повернуті з виставки у Луврі.

 «Адже, твори, які є культурним надбанням, і високо цінуються світовою спільнотою,  мають бути збережені для нащадків, і прохання, щодо такого фінансування, не могло залишитися поза увагою комісії»,- наголосив Юрій Бабій.

Крім того, на комісії з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій було розглянуто питання щодо виділення з вільного залишку коштів для часткового ремонту та реконструкції музичного училища Д.Січинського.

Леся, 22.03.2013 17:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини