У Коломиї на нових дорогах утворилися нові великі ями

Торік міський голова під час свого річного звіту за 2012 рік з гордістю вихвалявся, мовляв, «дороги у Коломиї всі відремонтовані, а деякі зробили навіть капітально, щоправда, ще не всі, але ж працюємо!».

Так-от, найбільше пишається міська влада дорогою на вулиці Богдана Хмельницького, а також частиною вулиці Січових Стрільців, на якій робили і асфальт нові тротуари.

Здавалося б, ніби дві відремонтовані вулиці, які можуть бути проблеми на цих ділянках менш ніж за півроку після капітального ремонту? Але, як на сміх, на самісінькому перехресті вулиць Богдана Хмельницького і Січових Стрільців - величезна яма, діаметром майже метр.

І чия ж то яма? Фірми, яка лагодила вулицю Січових Стрільців чи Богдана Хмельницького? Але в Коломиї кажуть, що це яма персонально міського голови! Адже саме за його каденції ремонтували ці дороги, саме він, як справжній ґазда, мав би стежити за якістю робіт, саме міський голова мав би думати про довговічність та витривалість покриття, а натомість яму навіть не було кому залатати - три тижні автомобілі, проїжджаючи вищезазначену ділянку дороги, застрягали колесом у ямі.

На початку каденції Ігоря Слюзара у депутатського корпусу була гарна ідея: підписувати з виконавцями робіт гарантійний документ про якість виконаних робіт та про відповідальність того, хто надає послуги за неякісну роботу. Не захотів тоді міський голова з тим мати справу і відкинув раціональну пропозицію депутатів. Та воно й зрозуміло, де ж кошти відмивати, як не на дорогах? Перевірити важко, а довести розкрадання чи нецільове використання дорожніх грошей практично неможливо, от тому й сходять щороку разом зі снігом латки на дорогах, і нові асфальтовані дороги розпливаються…

От і гордість міського голови – дорога на вулиці Богдана Хмельницького - вже потроху починає вкриватись де-не-де ямками...

ПІСЛЯСЛОВО

 Хоча яму на перехресті днями залатали, все ж виникає великий сумнів щодо якості покладеного асфальту. Чому в Європі капітально відремонтовані дороги зберігають свій ідеальний стан п’ять і більше років, а в Коломиї і півроку не витримали?

Леся, 12.03.2013 09:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини