Тих, хто допомагав минулого тижня боротися із стихією, відзначать преміями

Сьогодні на колегії ОДА, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк розпорядився нагородити всіх тих людей, які допомагали минулого тижня боротися із стихією.

За його словами, люди мають бути відзначені не тільки грамотами, а й грошовими преміями.

«Наприклад, у Городенківському районі до розчищення доріг були залучені всі сільгоспвиробники, які мали відповідну техніку, це понад сто чоловік, які працювали на дорогах району. Це звичайні трактористи, бульдозеристи», - розповів на колегії головний МНСник області Володимир Чернецький.

За його словами, 15 березня в результаті сильного снігопаду до 70 населених пунктів краю був затруднений проїзд, 20 населених пунктів перебували без світла. На важких ділянках дороги патрулювали співробітники обласного ДАІ. Бригади обленерго працювали в населених пунктах, добираючись туди на снігоходах.

В Івано-Франківську 15 березня ситуація теж була не найкраща. Зокрема, багато маршруток не могли просуватися по заметеним вулицям. На вокзалі «під мостом», регулярно буксували пижики, пасажири виходили на вулицю і намагалися їх «виштовхати із проблемної ділянки».

А от наступного дня, коли негода ущухла, у місті уже можна було побачити спеціальну техніку, яка розчищу вала дороги.




Леся, 19.03.2013 13:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини