МНС в Івано-Франківськй області оголосило штормове попередження

Як повідомили «Малакаві» в обласному управлінні МНС в зв’язку із проходженням активного атмосферного фронту протягом 20-22 вересня очікується різка зміна погодних умов: протягом 20-21 вересня – сильні дощі, в горах з мокрим снігом, посилення вітру 15-20 м/с, у високогір’ї до 25 м/с. На 21-22 вересня очікується зниження нічної температури повітря до 1-60С тепла, при проясненнях місцями на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-20С.

Протягом ночі 19 вересня і ранку 20 вересня по області та місту очікується сильний дощ.

20-21 вересня на ріках області очікується підйом рівнів води в ріках.

За інформацією МНС, наразі жодних надзвичайних ситуацій пов’язаних з негодою в Івано-Франківській обласні не виявлено.

Як повідомляють в ПАТ «Прикарпаттяобленерго», грози та шквальні вітри, що пройшли в ніч з 19 на 20 вересня територією Івано-Франківської області, спричинили перебої з електропостачанням майже у всіх районах області.

Станом на 9:00 повністю без електропостачання перебуває сім населених пунктів: Підкамінь, Лук Джурівський, Лук Вишнівський, Журів, Підмихайлівці у Рогатинському районі, Узінь та Ганусівка у Тисменицькому районі.

Частково без світла села Спас, Ясиновець у Рожнятівському районі, село Чернів та місто Рогатин у Рогатинському районі, Побережжя та Клубівці в Тисменицькому районі, Сопів, Кийданч, Княждвір, Печеніжин у Коломийському районі.  

Зважаючи на прогнозовану ситуацію, енергетики нагадують, що при штормових вітрах можуть траплятися обриви проводів ліній електропередавання.

Леся, 20.09.2012 13:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини