У Коломиї буксують автобуси навіть там, де прочищено

Снігопадів на Прикарпатті схоже вже не чекали, але зима вирішила ще трохи погаздувати, та й за ніч випало не мало не багато, а півмісячна норма опадів. Схоже ні комунальні служби ні мешканці Прикарпаття  до такої погоди були не готові.

Через інтенсивний снігопад на території Івано-Франківської області значно ускладнений рух транспортних засобів, опади і далі не припиняються.

У Коломиї дороги не перекрили, але вони важкопроїздні, а тротуари важкопрохідні. Прочищена лише центральна частина міста, де зосередили всю техніку. На площі перед ратушею більше 2 годин працює тракторець, який ніби щось чистить, інший «маленький» під час нашого об’їзду  мирно перекурював біля Народного дому.

Загальна ж картина така: якщо дороги хоча б трохи прочистили, то про людей які не мають автівок забули. На тротуарах по коліна снігу, а якщо і є невеличка доріжка то вона протоптана самими ж коломиянами, схоже влада, яка обіцяла дбати про комфорт в місті дбає лише про свій комфорт.

Люди змушені йти по дорозі, яка хоч трохи прочищена і втрамбована, що становить загрозу для їх життя та може створити аварійну ситуацію, адже по тротуару по коліна снігу і просто не можливо рухатись.

Що ж до транспорту то варто зазначити, що водії автобусів не можуть заїхати в спеціальні кишені передбачені для їх зупинки, оскільки бояться забуксувати, тож і зупиняються посеред дороги.

Під час наших оглядин міста ми навіть бачили як в центральній частині Коломиї на перехресті вулиць Грушеського та Шевченка забуксував маршрутний автобус, який простояв у сніговому заметі більш як 15 хвилин. Визволитися з снігової пастки вдалося лише за допомоги небайдужого водія, який на буксирі витягнув маршрутний автобус з снігу. Якщо таке може трапитись в ценральній частині міста уявіть, яка ситуація в інших, більш віддалених частинах Коломиї, повідомляють Коломийські Вісті.

Леся, 15.03.2013 16:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини