Адамович про вирок Халаменді: немає визначення «досить порядно», так само як добро не може бути перемішане зі злом

Прочитав у номері «Репортеру» за 14 березня 2013 р. про те, як міський діяч Партії регіонів І.Дутка опікується долею свого колеги І.Халаменди, що своїми діями за кермом автомобіля спричинив вбивство людини, а його журналісти ще й очорнюють… З його слів випливає, що всі «їздять на автомобілях і ніхто не знає, що їх чекає». А далі І.Дутка стверджує, що якби не постать І.Халаменди, то його не арештовували б на чотири місяці. Знаю про інший випадок. Мова піде про людину, що все життя вирощувала плодово-ягідні дерева і торгувала фруктами і овочами. Влітку минулого року він підвозив товар на ринок, був за кермом автомобіля і під час дорожнього маневру з необачності йому під колеса потрапила старша жінка. ... Врятувати потерпілій життя не вдалося, і садівник, не зважаючи на апеляцію, відбуває покарання строком 1,8 року в колонії.

Суворий суд ніяких пом’якшувальних обставин не врахував або не мав для цього мотивації, і чоловік потрапив в ув’язнення. А тепер порівняйте всі свої знання про колегу І.Дутки з образом садівника і зробіть для себе висновки про якість нашої правоохоронної і судової системи. А ще І.Дутка стверджує, що все відбувається згідно із чинним законодавством і все «досить порядно».

Відзначу, що немає визначення «досить порядно», так само як добро не може бути перемішане зі злом. Окрему подяку висловлюю журналісту А.Філіппському, який заопікувався долею І.Халаменди і не залишив його наодинці з карально-репресивною системою.

Сергій Адамович, депутат-свободівець Івано-Франківської облради 

Версії

Леся, 19.03.2013 10:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини