В Івано-Франківську зможуть забирати великогабаритне сміття без застосування додаткової техніки

В органах ДАІ зареєстровано саморозвантажувальний автомобіль моделі ВМ 14-32 на базі шасі КАМАЗ 53229, призначений для механізованого завантаження і розвантаження контейнерів спеціальної конструкції. Шість таких контейнерів місткістю 15 м3 разом з автомобілем передані у користування ПрАТ „АТП-0928”. 

Контейнери будуть встановлюватися у місцях, де накопичується велика кількість великогабаритного побутового і будівельного сміття. Автомобіль дозволить збирати і вивозити ці контейнери із сміттям з території міста без застосування додаткової техніки. 

Автомобіль та контейнери придбані управлінням економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради в рамках  реалізації проекту „Покращення навколишнього середовища в м. Івано-Франківську шляхом застосування екологічно безпечних технологій управління побутовими відходами з використанням досвіду м. Бая Маре, Марамуреш (Румунія)” Програми прикордонного співробітництва „Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна”.

 З метою забезпечення у м. Івано-Франківську умов для роздільного збору та вивезення твердих побутових відходів вирішено передати з балансу управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради придбані ним в рамках  реалізації проекту „Покращення навколишнього середовища в м. Івано-Франківську шляхом застосування екологічно безпечних технологій управління побутовими відходами з використанням досвіду м. Бая Маре, Марамуреш (Румунія)” Програми прикордонного співробітництва „Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна” автомобіль вантажний спеціалізований, мод. ВМ14-32, вартістю 690447 грн. та 460 контейнерів для зберігання твердих побутових відходів вартістю 1196000 грн., на баланс Приватного акцiонерного товариства „Автотранспортне пiдприємство-0928”

Придбаний автомобіль дозволить збирати і вивозити з території міста великогабаритне побутове і будівельне сміття без застосування додаткової техніки.

Леся, 17.03.2013 10:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини