Спритний підприємець цілий рік користувався електроенергією безкоштовно

Нещодавно Івано-Франківський міський суд виніс вирок одному з івано-франківських підприємців, який шляхом підключення до електромережі із порушенням встановлених правил, користувався електроенергією у великих розмірах та не сплачував за неї.

Власник одного із івано-франківських кафе, що розташовується по вулиці Січових Стрільців, вирішив, що зможе заробляти більше коштів, якщо не сплачуватиме за спожиту електроенергію Івано-Франківському РЕМу. Тому він протягом 2011-2012 років безкоштовно споживав електрику, чим завдав значних збитків ПАТ «Прикарпаттяобленерго».

Під час рейдової перевірки було встановлено, що підприємець самовільно під’єднався до підстанції електромережі ПАТ «Прикарпаттяобленерго» із використанням належним чином не зареєстрованого приладу обліку електроенергії, та спожив електрики на загальну суму - 202018,18 гривень.

З’ясувавши всі обставини даної справи суд присудив приватному підприємцю повністю відшкодувати завдані ним збитки ПАТ «Прикарпаттяобленерго», а також змусив чоловіка заплатити штраф у розмірі 2,5 тисячі гривень, що разом обійшлося спритнику у «круглу» суму.

Леся, 07.03.2013 13:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини