Влада хоче залякати всіх тих людей, які підтримують опозицію – Дмитро Шлемко

Вчора пізно ввечері нібито відбулося засідання Регламенту комітету, на якому було вирішено, що народного депутата «Батьківщини» Сергія Власенко треба позбавити депутатського мандату, оскільки він суміщає свої депутатські повноваження із адвокатською практикою, що заборонено законодавством.

Насправді засідання Регламентного комітету не було, кажуть в опозиції. Просто були зібрані підписи під документом восьми народних депутатів: семи із Партії регіонів, одного із КПУ.

«На засідання Регламентного комітету не був запрошений ні один представник від опозиції ні від «Батьківщині», ні від «Свободи», ні від УДАРУ. Рішення Регламентного комітету спікер Рибак одразу передав до суду. Такого ще не було, щоб спікер так оперативно зреагував», - каже народний депутат, заступник голови фракції «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

За його словами, Сергій Власенко не суміщав свою роботу народного депутата із адвокатською діяльністю. Він надавав допомогу Юлії Тимошенко, як захисник на громадських засадах.

« Він працював захисником, але на громадських засадах, коштів за це він не отримував», - каже народний депутат.

За його словами, владний режими на чолі із Януковичем дав команду: «фас». Всі люди, які допомагають Юлії Тимошенко і борються із Януковичем мають бути покарані.

Янукович хоче залякати депутатів, захисників Юлії Тимошенко та простих людей, каже Дмитро Шлемко. 

Леся, 01.03.2013 12:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини