ЗМІ: Жінку на Прикарпатті збив на смерть регіонал з Космача (Відео)

У суботу ввечері у ДТП, що трапилося у передмісті Коломиї загинула матір чотирьох дітей.

Аварія відбулася внаслідок лобового зіткнення «дев`ятки», за кермом якої була потерпіла, із «Тойота-Прадо». Від отриманих травм, несумісних із життям, жінка 1967 року народження загинула на місці. У салоні автомобіля із нею було двоє дітей, про їхній стан невідомо.

Водієм джипа був підприємець, 1970 р.н., який назвався помічником нардепа Василя Чуднова. У телефонній розмові з тележурналістом каналу ZIK керівник обласної організації ПР Василь Чуднов, спочатку повідомив, що винуватець ДТП є дійсно його помічником на громадських засадах, але згодом спростував цю інформацію.

Від огляду на наявність алкоголю Проданюк Юрій Федорович, 1970 року народження, приватний підприємець з с.Космач, керівник місцевого партосередку партії регіонів – ВІДМОВИВСЯ. Після того, як його спробували взяти під варту, раптом схопився за живіт і невдовзі медики виявили у цього вбивці передінфарктний стан, що не дозволило його арештувати і відправити у СІЗО.

Василь Саманів, співробітник Коломийського райвідділу ДАІ:
«22 лютого близько 19 год. 20 хвилин в селі Нижній Вербіж на дорозі Татарів-Камянець-Подільський сталася дородньо-транспортна пригода, в результаті якої зіткнулися автомобілі «Тойота» та «ВАЗ-2109». В результаті зіткнення від отриманих тілесних ушкоджень водій авто ВАЗ-2109, жителька села Кропивище Коломийського району, 1967 року народження дана громадянка померла»

Леся, 27.02.2013 11:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини