Василь Гладій спростовує інформацію про те, що в підписних листах за проведення позачергової сесії є фальшиві підписи

Депутати опозиційних фракцій прийшли до голови Верховної Ради Володимира Рибака вимагати позачергової сесії парламенту.

Депутати фракції Сергій Соболєв, Андрій Павловський, Павло Петренко, Тетяна Слюз, Леонід Ємець та Олег Канівець вимагають зустрічі з Рибаком у його приймальні.

«Депутати намагаються змусити спікера парламенту виконати Конституцію і терміново підписати розпорядження про проведення позачергової сесії», - сказано в повідомленні прес-служби «Батьківщини».

На позачерговій сесії опозиція пропонує розглянути питання про відставку генпрокурора Віктора Пшонки, а також створити ТСК з розслідування порушень законодавства щодо Юлії Тимошенко і Юрія Луценка; розглянути питання про відповідальність керівників силових відомств.

Нагадаємо, що Рибак не хоче скликати позачергову сесію, оскільки по його даним, із 158 підписів, зібраних за сесію, вісім фальшиві (нібито депутати, які підписали за сесію, знаходяться за межами України).

Інформацію про фальшиві підписи в коментарях «Малакаві» спростував народний депутат від «Батьківщини» Василь Гладій.

За його словами, йому теж телефонували з проханням, щоби він поставив свій підпис, проте його на цей момент не було в Україні (перебував із робочим візитом у Польщі).

«Мого підпису за проведення позачергової сесії немає», — каже Василь Гладій.

Проте, за його словами, народні депутати від опозиції все ж очікують, що позачергова сесія відбудеться або 30 січня, або 1 лютого.

«Зрозуміло, що ця позачергова сесія не потрібна чинному режиму, саме всілякими способами робиться все для того, щоб її не проводити. Ця сесія стала би добрим сигналом для української та європейської спільноти», — говорить Василь Гладій.

 

Леся, 29.01.2013 12:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини