У ЄРЦ кажуть, що призначення Шкутяка не має нічого спільного з політикою

Призначення Петра Шкутяка заступником директора комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» було здійснено виключно за професійними якостями. Про це заявив директор «ЄРЦ» Вадим Войтик.

«Хвиля припущень, висловлений останніми днями не має нічого спільного з реальністю. Кадрові призначення на підприємстві здійснюються виключно за фаховою ознакою. І згідно статуту проводяться виключно директором», – зазначив пан Войтик.

Ні знайомства, ні родинні зв’язки, ні політичні уподобання не мають нічого спільного з критеріями підбору кадрів у ЄРЦ. Значна кількість працівників була знайдена через кадрові агентства, частину персоналу сформували з кращих кадрів колишніх житлово-експлуатаційних організацій.

«Не є секретом, що заступниками директора «ЄРЦ» працювали і депутат міської ради від фракції ВО «Свобода», і член партії «УДАР». Під час виборчої кампанії дехто з працівників у позаробочий час підтримував кандидата Олександра Шевченка. Однак критичне чи навіть, будемо казати щиро, критиканське ставлення деяких згаданих вище політичних сил та кандидатів щодо нашого підприємства ніяким чином не позначались на оцінці роботи в «ЄРЦ» представників відповідних команд, – стверджує Вадим Войтик. - Будь-яка політична діяльність залишається за порогом офісів комунального підприємства. Безумовно, це стосується і новопризначеного заступника директора»

Леся, 14.01.2013 11:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини