Юлію Тимошенко привітали з Днем народження

Сьогодні день народження у Юлії Тимошенко.

Юлія Володимирівна завжди вважала цей день сімейним святом. Кожне 27 листопада вона проводила з родиною у Дніпропетровську. Це вже потім були оберемки її улюблених білих троянд від соратників у партійному офісі у Києві.

Але сьогоднішній день народження лідера партії «Батьківщина» інакший.

Віктор Янукович і його вірні посіпаки зробили усе, щоб важливе у житті кожної людини свято перетворилося на пекло для Юлії Тимошенко.

Її, ув’язнену за політичними мотивами в Качанівській тюрмі, не обійме мама, не привітає коханий чоловік, який став політичним біженцем, а донька зможе прийти у цей день лише в офіційному статусі, як «захисник екс-прем’єра».

Сьогодні день народження Юлії Тимошенко, і хочеться побажати їй мужності, стійкості і свободи.

Вона лишається борцем навіть у тюремній камері. Про це знають не лише її соратники, але й вороги.

Її слово гостре, її принципи незмінні, її прагнення боротися за справедливість викликає захоплення. Тимошенко не зламати і не залякати – це знають усі, тому й бояться.

Вона - така тендітна і змучена фізично, але сильна духом, попри випробування. Вона, яка лишається справжнім патріотом України, і навіть у тісній тюремній камері думає про Батьківщину і її майбутнє.

У коротких листах, написаних олівцем з неволі, вона завжди закликає не здаватися, боротися і перемагати – за правду, честь, усе людяне і справді цінне у житті.
 
Вона надихає нас і вселяє віру.

З днем народження, Юліє Володимирівно!

Ми бажаємо, щоб наступний день народження Ви зустріли так, щоб справді відчували його як свято, в колі родини і близьких людей. І щоб ваші друзі мали можливість вручити вам букет найкрасивіших білих троянд.

Вітаємо!

Леся, 27.11.2012 14:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини