Захарченко провів "рокіровку" в обласних управліннях МВС

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко підписав низку наказів про кадрові призначення в територіальних підрозділах внутрішніх справ.

Про це повідомляє сайт МВС.

Зокрема, генерал-лейтенанта міліції Валерія Коряка призначено начальником Головного управління МВС у Києві. До цього Коряк працював на посаді начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Начальником управління МВС у Житомирській області призначено генерал-майора міліції Анатолія Лазарева, який до цього працював начальником Головного штабу МВС.

Начальником управління МВС в Івано-Франківській області став генерал-майор міліції Олег Сало, який раніше працював на посаді першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки.

Начальником управління у Закарпатській області призначено генерал-майора міліції Василя Варцабу, який раніше був начальником управління МВС в Івано-Франківській області.

Начальником управління у Вінницькій області став генерал-майор міліції Віктор Русин, який раніше займав посаду начальника управління МВС у Закарпатській області.

Начальником управління МВС на Донецькій залізниці призначено генерал-майора міліції Олександра Просолова, який раніше був начальником управління МВС в Житомирській області.

Начальником Головного управління МВС у Київській області став полковник міліції Валерій Мазан, який до цього був заступником начальника Головного управління МВС у Дніпропетровській області.

Начальником управління МВС у Севастополі призначено полковника міліції Сергія Поготова, який раніше був начальником Департаменту громадської безпеки.

Начальником управління МВС у Чернівецькій області призначено полковника міліції Олександра Демидова, який раніше був начальником управління МВС на Львівській залізниці.

Начальником управління МВС у Волинській області став полковник міліції Олександр Терещук, який до цього займав посаду начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Начальником управління МВС на Львівській залізниці призначено полковника міліції Володимира Дитюка, який до цього був першим заступником начальника Головного штабу.

Крім того, начальником Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю призначено полковника міліції Станіслава Рогозіна, який до цього обіймав посаду  заступника начальника Департаменту Держслужби боротьби з економічною злочинністю.

Начальником Департаменту громадської безпеки МВС призначено генерал-лейтенанта міліції Олексія Крикуна, який до цього очолював столичну міліцію.

Начальником Головного штабу МВС призначено полковника міліціїВолодимира Березана, який до цього був керівником штабу Головного управління МВС у Києві.

Українська правда

Леся, 20.11.2012 16:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини