Зміни керівництва правоохоронних органів Прикарпаття не мають відношення до політики?

Ротація у керівництві правоохоронних органів Івано-Франківської області пов’язане не зі зміною влади. Це перевірка Галичини на демократичність та чесність.

«Якщо всі думають, що поміняли прокурора, начальника СБУ для того, щоб вони приїхали на Прикарпаття дихати свіжим повітрям та поправляти здоров’я, то глибоко помиляються. Вони приїхали подивитися наскільки ми дійсно відповідають тому поклику, наскільки ми дійсно П’ємонт демократії, наскільки ми самі чесні, коли інших називаємо бандитами. І тут немає жодної політики», - пояснив голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк.

Чиновників, які повернули вкрадені кошти до бюджету тепер не саджають, а відпускають на волю. І такий підхід губернатор Прикарпаття вважає правильним.

«Якщо там чиновника з району притягнули до відповідальності, то він скоренько повернув у бюджет 800 тисяч гривень, які вкрав. Повернув у бюджет гроші, то іди з Богом. Чого це держава має тебе ще годувати та охороняти, за колючим парканом?!», -  зазначив Михайло Вишиванюк.

Леся, 01.02.2012 16:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини