Що відбувалося в гуртожитку №5 – дві сторони однієї медалі

«22 вересня до студентського гуртожитку університеті імені Василя Стефаника на вул. Сухомлинського, 2 було викликано патруль міліції. Причиною таких заходів стали 4 телефонні дзвінки до чергового підрозділу. Студенти порушували громадський спокій настільки гучно, що мешканці сусіднього будинку не могли заснути.

Приводом "гульбану" стала так звана посвята студентів історичного факультету, а організаторам , подейкують, став сам голова студентського самоврядування Дмитро Свінціцький. Організатори заставляли бідних студентів “скидатись” на оковиту, після чого знущались з першокурсників, заставляючи їх приймати участь у непристойних конкурсах.
Цікаво, чи будуть застовані міри для сенатора, котрий проживає у гуртожитку, поведінка якого недостойна гідного звання студента не те що, очільника студентського самоврядування?!»

Таку інформацію отримали всі засоби масової інформації від анонімного студента-очевидець.

Проте, як вдалося з’ясувати, ніхто наряду міліції не викликав. Про це інформаційному агентству «Малакава» повідомив Василь Гультайчук, керівник центру зв'язків з громадськістю МВС України в Івано-Франківській області.

Вищезгаданий голова студентського самоврядування Дмитро Свінціцький запевнив, що нічого схожого із описаним в листі не відбувалося.

«Такий анонімний лист прийшов і на ім’я ректора. Ми провели засідання за участі директора студмістечка, членів студентського самоврядування та дирекції історичного факультету і все вирішено й спростовано на рівні ректорату. Єдине порушення, яке ми допустили – це завершили дискотеку на пів години пізніше», - пояснив Дмитро Свінціцький.

 

Леся, 04.10.2011 18:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини