Кільце замкнулося

«На кінець до Януковича, який ховається протягом останніх двох тижнів, донесли, що на виборах так напрацювали, що показали істинне нутро виборів, які відбувалися. Він дав вказівку хоч якимось чином вирішити питання», - говорить в коментарях «Малакаві»  народний депутат, керівник обласного штабу ВО «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

Нагадаємо Верховна Рада рекомендувала ЦВК самій визначитися із перевиборами на п’яти спірних мажоритарних округах, бо призначати перевибори на окремих місцях не входить до компетенції парламенту. Перед цим ЦВК просила народних депутатів те саме: призначити перевибори.

На кінець до Януковича, який ховається протягом останніх двох тижнів, донесли, що на виборах так напрацювали, що показали істинне нутро виборів, які відбувалися. Він дав вказівку хоч якимось чином вирішити питання

За словами керівника обласного штабу ВО «Батьківщина», Верховна Рада не має права оголошувати про перевибори, бо в законі цього не має, ЦВК теж немає права приймати таке рішення.

«Це можна зробити або за мокрими печатками від ДВК, або за рішенням ОВК. Зрозумівши, що зробити за рішенням ОВК неможливо, а якщо зробити за рішенням ДВК, то всі проходять у ВР від опозиції, і не знаючи думки гаранта, вони вирішили кинути все напризволяще», - розповідає Дмитро Шлемко.

На думку політика, саме в зв’язку з такою ситуацією виникло замкнуте коло.

«Це повний «безпрідєл», який має початок, але не видно кінця», - зазначає він.

Леся, 08.11.2012 13:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини