Звернення Тимошенко і Яценюка то жителів Коломийщини та Городенківщини

Шановні співвітчизники!

У Вашому виборчому окрузі №88 від об’єднаної опозиції «Батьківщина» балотується кандидат  у народні депутати Левицький Олександр Михайлович.

Ми знаємо його, як принципову та порядну людину, справжнього патріота України.

Людину, яка віддана ідеям демократії, європейської інтеграції, прав і свобод громадян, їх соціального добробуту. Цей кандидат у народні депутати від опозиції - не зрадить свого виборця, не продасться, та ніколи не піде на співпрацю із чинною владою.

Він зобов’язався увійти до демократичної, антипрезидентської більшості у новообраній  Верховній Раді. Він присягнув за жодних обставин не вступати до коаліції із Партією регіонів, проголосувати за імпічмент президента Віктора Януковича у новому скликанні Верховної Ради. В разі порушення цієї присяги, він письмово зобов’язався перед Народом України - добровільно скласти із себе депутатські повноваження.

Ми знаємо Олександра Михайловича як надзвичайно відповідальну людину, до якої ви можете у будь-який час звернутися щодо вирішення ваших проблем та проблем вашого округу. Не лише він особисто, а й наша політична сила Об’єднана опозиція «Батьківщина», яка висунула його кандидатом у депутати зробить усе можливе для ухвалення соціальних законів: підвищення прожиткового мінімуму і мінімальної зарплати до 2400 гривень протягом року, зростання мінімальної зарплати до двох прожиткових мінімумів за п`ять наступних років, скасування пенсійної реформи Януковича-Азарова тощо.

Нова демократична більшість у Верховній Раді в першочерговому порядку ухвалить спеціальний закон, який дозволить відкликати народних депутатів, що порушили свої зобов’язання перед виборцями.

З усією відповідальністю заявляємо, що Ви можете повністю покладатися на цього кандидата в народні депутати. Він не зрадить і не підведе, завжди стоятиме на сторожі інтересів Вашого виборчого округу!

Голосуй за Себе, Голосуй за Батьківщину!

Лідер Об’єднаної  опозиції «Батьківщина» Юлія Тимошенко

Голова Ради Об’єднаної  опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк

Леся, 22.10.2012 08:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини