В Івано-Франківській області немає округу, де б не було порушників серед мажоритарників

Сьогодні в Івано-Франківську рух “ЧЕСНО” презентував результати оцінки доброчесності кандидатів у семи мажоритарних округах Івано-Франківської області.

За оцінкою представників руху, серед  51 перевіреного кандидата в народні депутати 13 порушили критерії доброчесності кандидата.

Як зазначили регіональні координатори руху «Чесно», проаналізовано не всіх кандидатів, а лише деяких, було обрано лише найактивніших.

В основному кандидати не проходять по критеріях непричетності до корупційних дій, а також їхні декларації про доходи не відповідають рівню життя.

Серед них Віктор Анушкевичус та Олександр Шевченко ( округ №83); Микола Круць ( округ № 84); Валерій Келестин (округ №85); Володимир Грабовецький, Анатолій Дирів, Ігор Лукань та В’ячеслав Кредісов (округ №86); Юрій Дерев’янко, Володимир Хопта (округ №87); Богдан Гдичинський та Олесь Доній (округ №88); Василь Чуднов (округ №89).

Та як зазначили координатори «Чесно» інформація може змінюватися з кожним днем, оскільки дані можуть змінюватися у відповідності до фактів, які надаватимуть журналісти та громадяни.

Леся, 12.10.2012 08:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини