Роки людині до лиця — У Карітасі відзначили День людей похилого віку

Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших - тихим бабиним літом, у третіх - нудьгою, яка пливе у прірву безнадії. 1 жовтня  працівники  Івано-Франківського Карітасу  гостинно вітали  своїх підопічних – людей похилого віку, які  не обходяться без  нашої щоденної допомоги.

В цей день найкращі слова привітань  линули  до мудрих  і багатих літами шановних гостей свята Дня людей похилого віку. Свято пройшло в дружній та теплій атмосфері: лунали слова Господнього благословення, привітання,  побажання вічної молодості у душі та головне -  міцного здоров'я. Учасники свята влаштували  концерт, після завершення якого кожен отримав від Карітасу  в подарунок продуктовий набір. Карітасівці подарували своїм підопічним похилого віку  безцінний час  лікування добротою,  а його   потребують не тільки хворі і самотні, а й цілком благополучні і здорові люди.

Мудрі французи кажуть: ,,Як би то молодість знала, як би то старість могла ...” Кажуть, старість не радість, бо ніхто її не жде. Добре, коли ти до своєї життєвої зими звив тепле родинне гніздечко, коли довкола променяться рідні усмішки.  А коли цього нема... На розраду до літніх людей, які  опинились в складній життєвій ситуації  приходить медичний чи соціальний працівник Карітасу, психолог чи духівник.

Леся, 04.10.2012 09:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини