Таємничі сміттєзвалища

Куди дивиться природоохоронна прокуратура, екологічна інспекція і взагалі правоохоронні органи?

Це питання цікавить багатьох мешканців, та далеко не всі заявляють про це.

На кожній оперативні нараді в міського голови говорять про вивезення сміття, та як показує час тільки говорять.

«Одного разу, повертаючись з річки, на очі потрапив такий «оазис». Чому слово «оазис» в цьому випадку в дужках, читач зрозуміє, коли подивиться фотографії. З дамби Бистриці Солотвинської все дійсно виглядає дуже чудово, але коли зайшов в цей ліс, то просто дух перехопило… Виявляється, що майже в самому центрі міста, на території напевно більше гектара розташоване справжнє сміттєзвалище. Ні-ні, ви все добре прочитали – СМІТТЄЗВАЛИЩЕ. Тобто розмови про те, що в нас тільке одне сміттєзвалище в Рибному, і воно переповнене, брехня. Є ще багато інших, менш відомих, або взагалі втаємничених, що по таємничості перевершує стратегічні об’єкти нашої держави. Розташований цей таємний об’єкт, також на території не менш таємного підприємства яке має дуже всім відому назву і зветься воно…, правильно, ПрАТ «АТП-0928». Цей «стратегічний» об’єкт навіть з супутника видно. Для екстемалів, які хочуть відвідати «об’єкт» - вул. Максимовича, 11, але вхід з двору, від вул. Надрічної (пам’ятайте – там вам не завжди будуть раді)», - пише мешканець Івано-Франківська, його лист надійшов на електронну скриньку «Малакаві».

У дописувача виникло законне запитання, чому його, як підприємця, всім відомий в місті пан С.Кукула оштрафував на 1700 грн. за те, що біля входу в офіс не було сміттєвої урни, а проти  підприємства яке перетворило гектари, можна сказати золотої міської землі на смітник не вживаються ніякі заходи, адже шкода яку завдали за засмічення землі може сягати мільйони гривень?

«Власниками АТП є всім відомі в місті підприємці-депутати від «Фронту змін» Гасімов і К, а прикривають це все не менш відомі в місті депутати з «Свободівської» фракції на чолі з Онуфрієвим. Адже не може бути, що цього ніхто не знає! На кожній нараді в мера чути, що АТП не справляється з вивозом сміття і тому щоб показати видимість роботи і  щоб зекономити, замість того, щоб везти сміття на звалище завозять його на свою територію, вірніше нашу, громадську, тому, що АТП на 51% є комунальним, тобто нашим! А може це не економія коштів а просто відмивання коштів на вибори для своїх висуванців, про що всі говорять?», - припускає мешканець міста.

Леся, 18.09.2012 09:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини