У Франківську перевізник сміття не вивозить ТПВ, а «ховає» їх за контейнерними майданчиками?

Є такий вираз, що медаль має дві сторони. Добре це чи погано, можна хіба судити по тому, що дві сторони мають і сміттєві майданчики.

Отак  виглядає друга сторона майданчика, яке обслуговує АТП 0928 і так виглядає виконання щовівторкових погроз мера "вжити заходи проти АТП 0928 за невчасний вивіз сміття та неякісне прибирання майданчиків".

Щоб підтвердити те, що власники АТП плювали на ці погрози, досить подивитись на фотографії. Для чого взагалі вивозити сміття, якщо його можна просто з майданчика перекидати за майданчик, добре, що тепер огорожа майданчика суцільна і ніхто нічого не бачить.

 Вивезли, не вивезли, люди все одно платять, гроші йдуть, все інше не суттєво. Все може б нічого, якби це було в будній день, тому, що це трапляється повсякчас, але це ігнорування не тільки мера, але нас як громади міста, як громадян України відбулося в НАШЕ ВЕЛИКЕ СВЯТО, В ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.

 І коли на кожному кроці, починаючи від органів місцевого самоврядування і закінчуючи закликами нашого Президента зробити порядок, щоб громадяни відчули велич цього дня, таке ігнорування нас зі сторони власників АТП, які до того ж є депутатами міської Ради, просто обурює. Це показує, що вони плювали не тільки на мера, вони плювали на нас, плювали на НАШУ ДЕРЖАВУ, за яку покоління наших батьків, дідів, прадідів пролило стільки крові. А може вони депутати не тої Ради чи депутати Ради не тої країни і це не ми їх вибирали?

 Обурює ще і те, що це підприємство за допомогою місцевої свободи виграло тендер на вивіз сміття і таке відношення до нас ми будемо терпіти цілих 5 років. Чи не будемо?


Нельсон

Леся, 27.08.2012 11:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини