Чиновники знову нарікають на підприємство АТП-0928

Вивезення сміття стало темою номер один в Івано-Франківську. Перевізник, який займається вивезенням сміття, а саме підприємство АТП-0928 не справляється із своїми обов’язками.

Про проблеми із вивезенням сміття говорять кожного тижня на оперативній нараді у міського голови, навіть дають доручення керівництву АТП-0928 терміново виправити ситуацію. Правда, ситуація жодним чином не змінюється.

Начальник інспекції благоустрою Степан Кукула знову відзначив, що АТП-0028 погано справляється із своє роботою. Зокрема не прибирає контейнерні майданчики, які загромаджені старим гіллям та габаритними відходами.

Пікантності ситуації додає той факт, що незабаром українці відзначатимуть День незалежності, і скидається на те, що місто до цього дня прийде неприбраним. На такому ймовірному розвитку подій закцентував увагу секретар міськради Руслан Марцінків, а також відзначив, що АТП-0928 погано справляється із поставленою роботою, особливо на території колишнього ЖЕО №1.

Вирішення питання із вивезенням сміття завершилося традиційно. Підприємству знову дали доручення, ліквідувати усі недоліки в роботі і доповісти про виконану роботу на наступній оперативній нараді.

Леся, 14.08.2012 13:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини