Білик попросив, щоб міліція звернула увагу на жебраків

На оперативній нараді начальник міського управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Білик звернувся до міліції з проханням посилити патрулювання вулиць Івано-Франківська 15-16 вересня. В ці дні відбуватимуться церемонії вручення Івано-Франківську Почесного знаку Ради Європи, а також  проходитимуть „Прикарпатський вернісаж” і „Свято хліба”.

За його словами, протягом вихідних у Івано-Франківську перебуватимуть міжнародні делегації, які приїдуть на святкування.

 «Є певна категорія осіб, які приїжджають під час свят із Закарпаття, прохачі і наші жебраки та бомжі також активізуються. Просимо посилити патрулювання в центральній частині міста,  щоб такі люди не чіплялися до делегацій і до туристів, які приїдуть до Івано-Франківська», – сказав Богдан Білик.

Також  Богдан Білик попросив міліцію уже із сьогоднішнього дня надати додаткові патрульні машини в центрі міста, де тривають роботи по перекриттю майдану Шептицького.

В місті є багато незгодних людей, і зокрема таксистів, яких не влаштовує, те що комунальники перекривають центр міста. Тому подальші роботи поблизу майдану Шептицького контролюватимуть правоохоронці.

Леся, 13.09.2012 13:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини