На новорічні свята в Івано-Франківську бомжі спали ліфт і спричинили більше як пів десятка пожеж — Тетяна Клочко

З приходом зими в Івано-Франківську почастішали випадки пожеж у житлових будинках та підвалах з вини осіб без постійного місця проживання.

Про це мовилося сьогодні на оперативній нараді в міського голови.

Так, за словами Тетяни Клочко, начальника служби оперативного реагування «15-80» 31 грудня по вулиці Молодіжній 36 сталося загоряння у ліфті будинку. Всього за тиждень зафіксовано 7 пожеж.

«В основному підозра падає на осіб без постійного місця проживання, скарги на яких з приходом холодів значно почастішали. Ці люди влаштовують собі нічліжки у підвалах та під"їздах житлових будинків, що викликає незадоволення в їх мешканців», — каже Тетяна Клочко.

На оперативній нараді прозвучала інформація про те, що єдиний приймальник-розподільник, що діяв у Івано-Франківську для людей без постійного місця проживання не працює уже близько чотирьох місяців, адже за новим законодавством немає жодної нормативної бази для поміщення таких людей в заклад.

Сьогодні заступник міського голови Зіновій Фітель дав доручення на час холодів та різдвяних свят знайти притулок людям без постійного місця проживання.



«Ми повинні дати їм притулок, щоб люди не переживали за свої помешкання, а самі бомжі не замерзли»
, — сказав Зіновій Фітель.

old_editor, 05.01.2010 16:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини