Франківськ докладатиме зусиль, щоб Бандеру було визнано Героєм України, а ветеранів УПА — борцями за волю України — Анушкевичус

1 січня у Івано-Франківську відзначили урочистою ходою та народним віче 101-річницю з Дня народження провідника ОУН Степана Бандери. Присутні на Європейській площі в Івано-Франківську вшанували пам'ять провідника українців хвилиною мовчання.

«Насправді, нам ще дуже багато треба зробити, щоб українська держава була такою, про яку мріяв Степан Бандера; щоб наша нація стала такою, за яку поклали життя ветерани Української повстанської армії. Але в наших силах це зробити і громада міста Івано-Франківська і надалі докладатиме зусиль, щоб Степана Бандеру було визнано Героєм України, а ветеранів ОУН-УПА було визнано борцями за волю України», – сказав на віче міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Окрім того, 1 січня 2010 року в Центрі патріотичного виховання молоді ім. Степана Бандери розпочався загальноміський конкурс есе та мультимедійних презентацій на тему «Степан Бандера – мій герой».

old_editor, 05.01.2010 14:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини