Вчителям Івано-Франківська виплатили щорічну грошову винагороду – управління освіти й науки

До святкових новорічних днів вчителі шкіл Івано-Франківська таки отримали свою заслужену щорічну винагороду. Нагадаємо, що здебільшого така винагорода виплачується педагогам до Дня вчителя. Цьогорічну затримку в управлінні освіти й науки пояснюють тимчасовою затримкою, яка не пов`язана із фінансовою кризою у країні.

В управлінні також наголошують, що відсутність виплати премії до Дня вчителя не є затримкою, адже вона не приурочена до якого-небудь свята, а є обов`язковою для виплати впродовж року.

«Згідно Закону України щорічна грошова винагорода виплачується у розмірі до 100 % посадового окладу. Це може бути 20 % чи 30 %, чи більше. Цього року було вирішено виплатити 40% від заробітної плати. До того ж, цього року грошову винагороду отримали й технічні працівники, хоча це не є обов`язковим», – розповідає начальник управління освіти й науки міськвиконкому Михайло Верес.

Михайло Верес також підкреслив, що до кінця року міське управління наближається без будь-якої заборгованості по виплаті заробітної плати.

old_editor, 30.12.2009 14:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини