Професія вчителя ніколи не була простою, але завжди шанованою і потрібною — Верес

Вчора в приміщенні Обласного музично-драматичного театру імені І.Франка відбулося загальноміське свято з нагоди Дня працівників освіти.

 Професію вчителя люди обрали з різних причин. Хтось продовжив сімейну традицію, хтось просто любить працювати з дітьми.

 "Мої батьки були вчителями, то і я пішла по їхній дорозі і пропрацювала вчителем зарубіжної літератури 27 років", - розповіла Світлана Прохорець.

 "Я відчувала що це моє, а ще дуже великий вплив на цей вибір зробила моя вчителька молодших класів", - сказала Наталія Наконечна.

 Привітати працівників освіти прийшов і начальника управління освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому Михайло Верес.

"Я хотів би подякувати педагогам нашого міста за результативну роботу. Вона ніколи не була простою, але завжди шанованою і потрібною, бо вчитель - це людина яка завжди сіє у дитячих душах добро", - Михайло Верес.

 Найголовнішим у своїй роботі педагоги вважають любов до дітей.

"Вчителем треба народитися, любити і розуміти дітей, тоді ви зможете стати добрим педагогом, наставником і "мамою", як нерідко діти нас називають", - розказала педагог- організатор центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Марія Бережанська.

 У м. Івано-Франківську на сьогодні налічується 42 школи, 27 дошкільних і 10 позашкільних навчальних заклади в яких працює 3385 педагогів.


Лілія Горковенко

 

Леся, 30.09.2010 12:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини