«УДАР» розпочав збирати інформацію про факти корупції в області

Вчора стартувала всеукраїнська акція політичної партії «УДАР» Віталія Кличка «Люстрація влади».

Як повідомив на прес-конференції голова Івано-Франківської обласної організації «УДАР» Роман Чернега  у рамках акції «УДАР» разом з громадськістю розпочинає збір інформації  щодо конкретних фактів корупції у регіонах.

«Ми замахнулися на дуже серйозну річ», - говорить голова обласної організації

Інформація буде збиратися для того, щоб було зрозуміло, в яких сферах є проблеми з корупцією (суди, правоохоронні органи, державні служби).  Безумовно, будуть існувати і небезпеки та непорозуміння, оскільки люди можуть спеціально викривляти інформацію, подавати неправдиву чи працювати на або проти когось. Та як вважає Роман Чернега: «Корупцію можна подолати».

З 5 вересня до 1 жовтня в агітаційних наметах «УДАРу» можна буде заповнити спеціальні бланки та вкинути їх у скриньки з логотипом акції. Залишити інформацію про корупціонерів також можна в електронному вигляді – на спеціальному сайті www.stophabar.org.

1 жовтня за результатами акції буде проведено підсумкову прес-конференцію, де буде оприлюднено прізвища чиновників та керівників, діяльність яких викликає найбільше нарікань у громадян.

Леся, 06.09.2012 10:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини