Рухівець Олег Нижник вирішив іти на вибори від УДАРу

Олег Нижник - директор  Калуського міського Центру  фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", висуванець цієї ж партії по одномандатному округу із центром у Калуші.

«Партія «УДАР», від якої я йду на вибори, виступає за зміни української політики в інтересах суспільства та відповідно до європейських стандартів», - пише у своїй програмі Олег Нижник.

У разі обрання його народним депутатом України Олег Нижник обіцяє майже те,що і більшість кандидатів в народні депутати, а саме: спрямувати свої зусилля на те, щоб зламати корупційну систему, встановити контроль громадян над державою, побудувати країну рівних можливостей, надати владу місцевим громадам та досягти Європейських стандартів життя.

«Всі говорять, що необхідно змінити країну. Ми це зробимо! Тільки разом - ми громада!», - говорить Олег Нижник.

Що вирізняє кандидата,так це те, що Олег Нижник пропонує Стимулювати економічне зростання у громаді. 100% податку на доходи фізичних осіб, на землю та податку на нерухомість будуть залишатися на місцях. Розподіл інших податків буде забезпечувати фінансування всіх потреб громади.

За рахунок цих коштів:

здійснити ремонт доріг;

реалізувати проекти:

з підтримки трудових мігрантів та їх сімей.

з вивозу та переробки твердих побутових відходів. Ми повинні жити в чистій країні.

Зупинити реалізацію корупційних і авантюрних проектів з будівництва заводу по переробці гексахлорбензолу, міні-ГЕС на карпатських ріках, розробки корисних копалин та вирубки лісів.

Раніше Олег Нижник був очільником Калуської міської організації Народний Рух України. Та на майбутніх виборах до ВРУ, він є представником політичної партії «УДАР». Калуська міська організація НРУ поширила заяву про підтримку Олега Нижника, та мабуть, тільки як «побратима». 

Заява Ради Калуської міської

громадської молодіжної організації „Молодий Рух” про підтримку члена організації О.Б.Нижника у його боротьбі з правлячим антинародним режимом:

 «... Проте є багато застережень щодо того, як політичні партії, які позиціонують себе опозиційними відстоюють українську мову та цінності, за якими критеріями і у який спосіб вони висувають кандидатів у народні депутати як по списку, так і на мажоритарних округах. Ні ВО "Батьківщина, ні ВО "Свобода, ні "УДАР Віталія Кличка" не є, на жаль, тими національноконсолідуючими силами, під прапором яких народ зміг би почати війну проти режиму внутрішньої окупації.

Ми повністю підтримуємо нашого побратима, одного з засновників та почесного члена Калуської МГМО «Молодий Рух» Олега Богдановича Нижника у його намірі кинути виклик правлячому антинародному режиму і не допустити перемоги в Калуші провладної тушки чи регіонала-українофоба. Висловлюємо жаль, що наш побратим не може боротися під прапором Руху, який продовжують послідовно знищувати разом із Україною».

 У 2010 році  міська організація НРУ отримала перемогу на всіх округах, де проводилися перевибори до калуської міської ради. Мабуть, тепер всі ресурси, які належали РУХові просто  працюватимуть на перемогу кандидата в народні депутати «ударівця» Олега Нижника.

Олег Нижник не бідна люди і може собі дозволити балотуватися в народні депутати.  Загальна сума доходу кандидата в  народні депутати за 2011 рік становить 504665 грн. Заробітну ж плату Олег Нижник задекларував у розмірі 34 306 грн. Решта, тобто 470359 грн. – дохід від підприємницької та незалежної професійної діяльності. Отже, майже півмільйона гривень, депутат калуської міської ради, заробив не дивлячись на Закон « Про засади запобігання і протидії корупції», який говорить, що  забороняє, зокрема депутатам місцевих рад, займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю  (крім  викладацької,  наукової  та  творчої  діяльності,  медичної
практики,  інструкторської та суддівської практики із  спорту,  що
здійснюються  в  позаробочий  час)  безпосередньо  або через інших
осіб, якщо інше не передбачено законом.

 Доходи родини кандидата 489790 грн. ( задекларована дружина – Нижник С.С.).  Цікаво, що при сумарному доході сім’ї близько мільйона гривень, у власності Олега Нижника 1/3 квартири (48 кв.м.) та автомобіль ВАЗ 21093 2005 року випуску, а в дружини і тільки 1/3 частина квартири (48 кв.м). Коштів на рахунку у банках чи інших фінансових установах декларант немає, хіба що внесок до статутного капіталу товариства, підприємства чи організації у розмірі 1000 грн. А ще добровільне страхування, як фінансове зобов’язання, в розмірі 650 грн.

 

 

Леся, 20.08.2012 11:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини