Олександра Шевченка назвали «тушкою»

Борди кандидата в народні депутати по одномандатному округу №83 Олександра Шевченка невідомі розписали написами «тушка», пише «Острів».

Справді, окремі політологи називають Олександра Шевченка технічним кандидатом від Партії регіонів. Кандидат неодноразово фігурував у звітах ОПОРИ. Зокрема, він потрапив у рейтинг кандидатів, які «дарують» виборцям найкреативніші подарунки.

Директор ТК «Буковель» Олександр Шевченко (виборчий округ №83, центр м. Івано-Франківськ) наприкінці червня та в липні розширив коло аудиторії, які отримали від нього подарунки й благодійну допомогу. На День Конституції майбутній кандидат-мажоритарник відвідав Івано-Франківський обласний осередок українського товариства сліпих, де презентував Конституцію України, видану за його фінансової підтримки шрифтом Брайля. 15 липня під час перебування на святкуванні 66 річниці обласної організації Українського товариства глухих, Шевченко запросив всіх членів товариства із сім’ями на безкоштовну екскурсію у туристичний комплекс «Буковель», говорилося у повідомленні ОПОРИ.

 Крім того, майбутній кандидат розпочав проведення соціального табору для «дітей війни». Пенсіонери безкоштовно відпочивають у туристичному комплексі, їм забезпечують безкоштовне проживання, харчування, екскурсії тощо. За одним заїздом благодійник планує оздоровлювати 100 пенсіонерів, принаймні такими планами він поділився зі ЗМІ. Оздоровлення пенсіонерів триватиме до кінця літа, йшлося у повідомленні ОПОРИ.

Окрім того, мав неприємності Олександр Шевченко і з газетою «Столиця Карпат». Як зазначили спостерігачі від ОПОРИ газета не мала жодної вихідної інформації, що суперечить законодавству.

Цікаво, що на одній із прес-конференцій Олександр Шевченко заявив, що дуже багато зробив для мешканців Яремче. Насправді, жителі Яремче не розуміють, що саме для них зробив пан Шевченко. А представники місцевої влади відзначають, що топ-менеджер «Буковеля» не бажає приймати участь у соціальних проектах міста. Наприклад, не захотів долучитися до будівництва сцени в центрі Яремче (її побудували на кошти місцевих дрібних підприємців). Правда, відзначають представники влади Шевченко побудував у Паляниці басейн, але дітей  начебто туди не пускає купатися, а лише туристів – за гроші.

Леся, 28.08.2012 14:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини