Ющенку не соромно за ті п’ять років, коли він був Президентом

Віктор Ющенко пишається тими роками, коли був Президентом України.

Про це він сказав під час прес-конференції в Івано-Франківську.

«Не так часто по динаміці повториться період, який ми називаємо періодом Президента Ющенка…Мені не соромно за жоден день, за ті п’ять років», — відзначив Ющенко.

За його словами, він зробив дуже багато для українського народу і робив все для того, щоб забезпечити достойне життя простому українцю.

«Коли я прийшов, став президентом, мінімальна пенсія була 50 грн., коли ж пішов – 490 грн. Середня пенсія піднялася в п’ять разів, за час мого президентства, середня зарплата була «без малого» 500 грн., коли я пішов – 1900 грн.», — сказав Ющенко і додав, що пишається тим, що вдалося підняти тему материнства та знайти ресурси для демографічного приросту.

Насправді Віктор Ющенко не має жодного відношення до росту пенсій і зарплат, відзначив в коментарях «Малакаві» народний депутат України, керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко.

«Тоді була парламентсько-президентська республіка. Всі ті покращення були заслугою уряду Юлії Тимошенко. Більше того, Ющенко наклав 800 вето на документи, якими мали підніматися стипендії студентам, які мали допомагати підприємствам і лише тому, що він боявся, що Юлія Тимошенко таким чином створить собі позитивний політичний імідж. Крім черепків, бджіл та відпочинку на «Буковелі» Ющенко, будучи Президентом, нічого не робив і більше нічого його не цікавило», — сказав Дмитро Шлемко.

 

Леся, 27.08.2012 16:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини