Об’єднання опозиція «Батьківщина» та Партія регіонів – два чоботи пара — Ющенко

Між Партією регіонів та «Батьківщиною» ніколи ніяких відмінностей не було. Це два чоботи з однієї пари.

Про це на прес-конференції в Івано-Франківську сказав лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко.

Єдина і головна відмінність Партії регіонів від «Батьківщини», як вважає Ющенко, полягає в антиукраїнській поведінці перших.

 «Пошкрябайте «Батьківщину» ви тризуба там не знайдете… «Батьківщина» - це завжди маніпуляції. Можна підписати найганебнішу угоду і повісити вишиванку», — сказав Ющенко.

«Хто би говорив. Не «Батьківщина, а Ющенко оголосив, що бандити мають сидіти в тюрмах. Не «Батьківщина» потім повернула цих бандитів у владу, а Ющенко, зокрема, дав Ківалову орден за заслуги то повернув у політику. Не «Батьківщина» зробила керівником уряду головного регіонала. Не «Батьківщина» підписувала меморандум Ющенка з Партією регіонів про плідну співпрацю. І таких фактів є дуже багато. Саме Ющенко зробив все для того, щоб привести у 2010 році Януковича до влади. Саме він зайняв позицію «проти всіх» і цим самим фактично зіграв на користь Януковичу. Якби тоді народ об’єднався, Януковича при владі не було. А так Янукович Президент це заслуга Ющенка і його команди. Ющенко добре сказав про два чоботи, правда, два чоботи пара – це Ющенко і Янукович», — відзначив в коментарях «Малакаві» народний депутат України, керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко.

 

Леся, 27.08.2012 15:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини