РЕЗОЛЮЦІЯ МІТИНГУ ОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ «БАТЬКІВЩИНА»

Сьогодні ми відзначаємо двадцять першу річницю Незалежності нашої країни – у серпні 1991 року Верховна Рада ухвалила Акт про проголошення Незалежності України. Збулася споконвічна мрія українського народу, який віками йшов до власної суверенної держави.

Але не лише святкові почуття переповнюють у цей день наші серця. Сьогодні при владі у рідній Україні – бандитський кримінально-окупаційний режим. Сьогодні саме ця окупаційна влада і є головною загрозою національній безпеці країни, її реальній Незалежності та рідній українській мові.

Нинішній кримінальний режим вдався до політичних репресій та засадив до в’язниці справжніх українських патріотів, лідера опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка. Їх не допустили до виборів, але вони залишаються з нами. Ми переможемо разом з ними! І змінимо цю владу та змінимо нашу країну.  

Ми усвідомлюємо, що звільнення політичних в’язнів із-за грат можливе лише після усунення Януковича та Партії регіонів від влади. Ми також переконані, що Незалежність країни ми можемо захистити лише відправивши режим Януковича на смітник історії.

У такий складний момент ми повинні ще більше згуртуватися та зрозуміти, що будь-яке розпорошення голосів виборців призведе лише до посилення нинішнього кримінально-окупаційного режиму.

Наше головне гасло сьогодні – жодного голосу Партії регіонів!

Ми виграємо парламентські вибори, сформуємо у Верховній Раді нову демократичну більшість, яка усуне Януковича від влади, припине політичні репресії та поверне країну на демократичний європейський шлях розвитку.

Ми закликаємо наших співвітчизників:

1. Мобілізувати усі наші зусилля для протистояння цьому злочинному окупаційному режиму.

2. Сказати «досить» цій мафіозній владі, яка є реальною загрозою Незалежності країни. На парламентських виборах не віддати їм жодного голосу.

3. Розгорнути активну агітаційну роботу задля забезпечення перемоги справжніх демократичних сил на парламентських виборах.

МИ ЇХ ЗУПИНИМО!

ЖОДНОГО ГОЛОСУ УКРАЇНОФОБСЬКІЙ ВЛАДІ!

Леся, 27.08.2012 10:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини