Сьогодні в Україні діють дві барикади, як на справжній війні — Дмитро Шлемко

Сьогодні в Україні діють дві барикади, як на справжній війні. З одного боку – Об’єднана опозиція, з другого боку – Партія регіонів. Всі партії, які знаходяться між ними – сателіти, основне завдання яких відбирати голоси.

Про це на прес-конференції заявив народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»), голова обласного штабу Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

«Компартія сьогодні на Західній Україні не є ворогом, вона не набере тут голосів. «Україна Вперед!» ніяк не є у складі Об’єднаної опозиції, це сателіти Партії регіонів. «УДАР» - можливо. Інакше як можна потрактувати слова лідера «УДАРУ», який говорить про те, що у парламенті його фракція і він буде тісно співпрацювати із Партією регіонів», — сказав Дмитро Шлемко.

Також він відзначив, що виборці Західної України не повинні дати кандидатам від Партії регіонів і самій партії жодного голосу. Перемогу має на виборах здобути Об’єднана опозиція, бо тільки вона зможе змінити політичний лад в країні і змінити життя кожного українця на краще.

Леся, 15.08.2012 12:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини